ကြက်ကလီစာဟင်းလေးချက်စားရအောင်

ကြက်နဲ့ပါတ်သက်သမျှက​တော့ဘယ်လို​လေးဘဲချက်ချက်ကြိုက်ပါတယ်,လူ​တွေအများဆုံးစားဖြစ်ကြတာလဲကြက်သားပါဘဲ,ဦးနိုင်ချက်ပြထားတဲ့ အချင်း​တွေ,အူသိမ်, အူ, ဥအ​ရေတယ်​လေး​တွေ,အသဲအမြစ်​တွေ အားလုံးကိုအချို​လေးချက်စားလဲအင်မတန်စားလို့​ကောင်းပါတယ်,အားလုံးကိုဆီသတ်ပီးလုံးတဲ့အချိန်မှာ လုံးပီးတာနဲ့ အသဲနဲ့ ဥငယ်​လေယ​တွေကိုဖယ်ထားပီးချခါနီးနာရီဝက်အလိုမှထည့်ရင်လည်းရပါတယ်,ဦးနိုင်က​တော့အချိန်မရ​တော့လို့တခါထဲထည့်လိုက်တာပါ,ငရုတ်သီး​ထောင်းချက်တာဘဲဖြစ်ဖြစ်ချက်လို့ရပါတယ်, ဆီကျန်​ရေကျန်​လေးချက်လို့ရသလိုဆီပြန်​​လေးချက်လည်းအရသာရှိပါတယ်,ချက်နည်း​လေး​တွေကိုဇာတ်တိုက်တင်​ပေး​နေတာမို့အား​ပေးကြည့်ရှု့ရင်းနားမရှင်းတာရှိခဲ့ရင်​မေးမြန်းနိုင်ပါတယ်ကြည့်ရှု့​ပေးသူတစ်ဦးချင်းစီကို​ကျေးဇူးအထူးတင်ပါတယ်ဗျာ။