![](https://i0.wp.com/www.pct.com.mm/wp-content/uploads/2023/05/image-154.png?resize=640%2C524&ssl=1)
ကဲ ဘယ်လိုမျိုးစားကောင်းအောင် ချက်ပြုတ်လဲဆိုတာ ကြည့်ကြမယ်နော်
![](https://i0.wp.com/www.pct.com.mm/wp-content/uploads/2023/05/image-155.png?resize=640%2C480&ssl=1)
ငပိကိုရေထည့် နနွင်းမှုန့်ထည့်ပြီး ကျိုမယ်
ဆယ်မိနစ်လောက် ပွက်ပွက်ဆူပြီးရင် ရပြီ
![](https://i0.wp.com/www.pct.com.mm/wp-content/uploads/2023/05/image-157.png?resize=640%2C480&ssl=1)
ကိုင်းခရမိးချဉ်သီး
ကြက်သွန်ဖြူ ငရုတ်သီးစိမ်း ပုဇွန်ထုပ်
ငရုတ်သီးများကို မီးကင်ထားပါမယ်
![](https://i0.wp.com/www.pct.com.mm/wp-content/uploads/2023/05/image-158.png?resize=640%2C516&ssl=1)
ခရမ်းချဉ်သီး ငရုတ်သီးစိမ်း ကြက်သွန်ဖြူတွေထောင်းထားပါမယ်။
ပုဇွန်ခြောက်မှုန့်၊ငရုတ်သီးအလှော်မှုန့်တွေ လိုပါမယ်
![](https://i0.wp.com/www.pct.com.mm/wp-content/uploads/2023/05/image-159.png?resize=640%2C551&ssl=1)
ထောင်းထားတာတွေရောပါမယ်
![](https://i0.wp.com/www.pct.com.mm/wp-content/uploads/2023/05/image-160.png?resize=640%2C567&ssl=1)
ငပိရည်ကိုစစ်ပြီး လောင်းထည့်မယ်
![](https://i0.wp.com/www.pct.com.mm/wp-content/uploads/2023/05/image-161.png?resize=640%2C524&ssl=1)
ငရုတ်ကလောအော်သီး အတောင့်လိုက်ထည့်မယ်
သူကမွှေးတယ်
ဒါဆိုစားလို့ရပါပြီ