သင်္ဘောသီးထောင်းစပ်စပ်လေး လုပ်စားကြရအောင်🤤🤤

ယိုးဒယားသင်္ဘောသီးထောင်းချိုချဥ်ငံစပ်စပ်လေးပြုလုပ်နည်းပါ၀င်ပစ္စည်းများ

.သင်္ဘောသီးစိမ်းအနေတော်တလုံး

.ပုဇွန်ခြောက်အကောင်၂၀ခန့်

မြေပဲလှော်အစေ့၂၀ခန့်

ငရုတ်သီးစိမ်း၇တောင့်ခန့်အစပ်ကြိုက်လျှင်ပိုထည့်ပါ

ထန်းလျှက်ခဲကွမ်းသီးဆံအလုံးလောက်၃ခဲ

ကြက်သွန်ဖြူအမွှာကြီးကြီး၄မွှာ

ဆားလက်ဖက်ရည်ဇွန်းတ၀က်သာသာ

ပဲတောင့်ရှည်၃တောင့်

ခရမ်းချဉ်သီးခပ်ကြီးကြီးတလုံး

သံပုရာသီးတခြမ်း

ပြင်ဆင်ပုံသင်္ဘောသီးကိုအခွံခွာပြီးအမြှောင်းရှည်ရှည်လေးတွေရအောင်ခြစ်ထားပါ

ခြစ်ပြီးသောသင်္ဘောသီးများကိုသင်္ဘောသီးအစိမ်းနံ့မနံအောင်ရေများများနဲ့ဆေးပြီးရေစစ်ထားပါ

ခရမ်းချဉ်သီးကို ၈စိတ်စိတ်ထားပါ

မြေပဲလှော်ကို မညက်တညက်ထောင်းပြီးဖယ်ထားပါ

ငရုတ်ဆုံခပ်ကြီးကြီးထဲမှာပုဇွန်ခြောက်ကိုမညက်တညက်ထည့်ထောင်းပါ

ငရုတ်သီးစိမ်းကိုမညက်တညက် ရောထောင်းပါ

ကြက်သွန်ဖြူကိုမညက်တညက်ရောထောင်းပါ

ထန်းလျှက်ခဲကိုညက်နေအောင်ထောင်းပြီးမှ သင်္ဘောသီးကိုထည့်ထောင်းပါ

ထောင်းသောကျည်ပွေ့ပေါ် မူတည်ပြီးသင်္ဘောသီးကိုကြည့်ထောင်းပါ

ကျောက်ကျည်ပွေ့ဆိုပါက ၁၅ချက်အချက်၂၀လောက်ထောင်းရင်ရပါပြီ

သစ်သားကျည်ပွေ့ဆိုပါကအချက်၁၀၀ လောက်ထောင်းပေးမှအရသာ၀င်ပါတယ်

ထောင်းနေစဉ် သံပုရာရည် ညှစ်ထည့်ပြီးဆားပါနည်းနည်းခြင်းဆီထည့်ပေးပါ

သင်္ဘောသီးထောင်းပြီးပါကပဲတောင့်ရှည်ရှိရင်ချိုးထည့်ပြီး၅ချက်လောက်ထောင်းပေးပါခ

ရမ်းချဉ်သီးကိုလဲထည့်ပြီး၅ချက်လောက်ထောင်းပေးပြီးရင်ရပါပြီ

စားပွဲပြင်တဲ့အခါ ပန်းကန်ထဲသို့ ငရုတ်ဆုံကိုမပြီး အရည်များရောအဖတ်များပါ သွန်ချပြီး မြေပဲထောင်းဖြူးပေးကာပြင်ဆင်ရပါမယ်